Zase jedna nová doména…

Před dvěma lety jsem psala o historii svého blogování. Respektive o přesouvání svých blogů z domény na doménu. Myslela jsem si, že to bylo naposled. Že už žádná nová doména nebude. Spletla jsem se.

Z onegeekgirl.4fan.cz je teď jenom onegeekgirl.cz.

Ano, konečně jsem si pořídila vlastní doménu.

Právě proto byl přesun nejjednodušší. Domény jsou obě u stejného webhostingu, takže přechod byl snadný. Tedy až na fakt, kdy mi to vykládalo, že wordpress je přesunutý, ale přitom mi nefungovala ani jedna stránka. Naštěstí ráno už fungovalo. Uf, nepřišla jsem o žádné články.

A tím započalo páté období blogování. Třeba bude trvat už navěky. Protože mě nenapadá, kam se budu přesouvat dál. Ale radši nad tím nebudu přemýšlet.

První doména – story-by-nikav.blog.cz

Od 10. 5. 2012 do 20. 3. 2016 – 3 roky, 10 měsíců a pět dní, nejdelší období

Moje první období, kdy jsem psala hlavně jen povídku Kate. Ani mi moc nešlo o psaní článků. A právě s kapitoly jsem měla největší problém, musela jsem je rozdělovat na víc částí. Evidentně se mých průměrných 4000 slov na kapitoly bylo na ně moc.

Druhá doména – story-by-nikav.blogspot.cz

Od 20. 3. 2016 do 10. 2. 2017 – 11 měsíců a 10 dní, nejkratší období

Dobrá zpráva je, že blogger neměl s mojí délkou kapitol problémy. Ale i tak jsem chtěla svůj blog posunout dál. Hlavně proto, že jsem po letech konečně přišla na svůj správný název – One Geek Girl.

Třetí doména – theonegeekgirl.wordpress.com

Od 10. 2. 2017 do 20. 3. 2018 – 1 rok, 1 měsíc a 10 dnů

Období, kdy jsem se nejvíc rozčilovala nad wordpressem. Prostě jsem pořád nemohla najít tu správnou šablonu, se kterou bych byla úplně spokojená.

Čtvrtá doména – onegeekgirl.4fan.cz

Od 20. 3. 2018 do 28. 6. 2020 – 1 rok, 1 měsíc a 10 dnů

Tohle období bych označilo za to, kdy mám konečně nějakou pěknou grafiku. Trvalo mi to jenom asi sedm let blogování, než jsem k tomu dospěla.

Při přesunu na novou doménu se mi poztrácelo pár informací… A teď nedokážu přijít na to, jak jsem kdysi přebarvila šablonu na zelenou.

Pátá doména – onegeekgirl.cz

Od 28. 6. 2020 do ???

Vzhledem k tomu, že onegeekgirl.cz by měla být cílová čára, bych tu už měla zůstat. Nikam dál už se posunout nemůžu. Maximálně na onegeekgirl.com, ale ty koncovky mě až tak netrápí.

Teď můžu jenom  doufat, že nepřijdu  na  žádný nový lepší název, kvůli kterému bych musela všechno předělávat.

season 3 please GIF

One Reply to “Zase jedna nová doména…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *